About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, January 19, 2011

Ihsan

arini N pergi keje sorang2 coz tunang N bangun lambat.
memang katanya nak g kul 8 lewat skit seperti bese, N pun tak kisah coz N takder kelas. tapi bile dah sampai umah dia, katanya baru bgn tido dan suh g dulu.

jalan berjalan ngan lancar, lebih2 lagi selepas tol. yang membuatkan N lambat adalah disebabkan kereta yang banyak kat highway dan juga traffic light.. "-

pada belah tengah hari N terpaksa mengalihkan kete ke tempat lain memandangkan tempat yang N selalu park tu bukannya tempat parking hehe.. tapi bukan N sorang jer kay. tak leh nak watper coz company takder rasa ihsan nak mendaftarkan semua kereta pekerja ke tempat parking yang sepatutnya.

sepanjang perjalanan balik ke tempat kerja N terserempak dengan seorang pakcik guard. seronok rasa tengok gelagat pakcik ni yang asyik menyiram pokok yang ditanam di bawah bangunan tu. walaupun keje pakcik tu hanya sekadar mengawal bangunan tetapi masih ada sifat2 ihsan di dalam diri dia.. suke N tengok :D

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D