About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, February 16, 2011

Pagi bersama HOTFM

pagi ni sampai ofis sedikit lewat gara2 menunggu MR tunang.. urmm huhu

jem agak teruk, keluar jer tol batu 3 terus jer tersekat.

selalunya dalam perjalanan ke tempat keje kami memang sentiasa buka radio saluran HOTFM.

Deejay: Fafau, FBI dan juga AG

tapi pagi ni Fafau tidak ke udara coz dia sakit tekak dan hilang suara..

cian dia, slalunya kalu dia ke udara memang meriah skit suasana pagi.

apa yang N perasan la pasal Fafau ni tiap kali perbincangan sesuatu topic Fafau ni musti tidak akan bersependapat ngan DJ yang lain..

okay, N bagi contoh la.. 

kalu pasal isu poligami pasti Fafau tidak akan setuju tetapi DJ lain semestinya bersetuju. 

kalu isu BOLA, Fafau pasti akan menyokong pihak lawan yang disokong oleh DJ2 lain.

actually ada banyak lagi lah.. N dah tak ingat ar, tapi yang pastinya memang bertentangan pendapat ngan DJ2 lain..

N tak penah jemu untuk dengar celoteh pagi DJ2 HOTFM, tiap2 jawapan dan isu yang diperdebatkan tidaklah berat sebelah, memandangkan masih ada orang yang menyokong dan juga tidak..

seronok betul bila mereka cuba pertahankan jawapan masing2, ditambah pula dengan panggilan telefon daripada pendengar2.

walaupun ada yang menang dan juga kalah dalam perdebatan isu2 yang ditimbulkan mereka kedengaran sentiasa ceria..

xtau la kat belakang tabir macam mana plak. tapi rasanya okay kot.. setiap DJ2 semuanya ada personaliti yang berbeza dan semua pun besh2.

ehh sebenarnya N nak citer pasal topic dalam HOTFM pagi ni, tapi dah terlajak plak citer pasal DJ2.. huhu

urmm entry dah panjang, N pun ada keje, so better N stop jap.. nanti N sambung next entry pasal:

SUARA SIAPA YANG ANDA RINDUI?

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D