About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, February 16, 2011

suara siapa yang anda rindui?? HOTFM

hi hi..

okay kita sambung entry pagi tadi yer..

tajuk: suara siapa yang anda rindui??

urmm seperti bese pastinya ada panggilan dari para pendengar.. 

ada yang rindu nak dengar suara ibu bapa yang telah meninggal dunia, sedih la rasa. walaupun ibu bapa masih hidup tapi tak dapat dibayangkan, satu ari nanti derang pastinya akan kembali ke Maha Pencipta.

 ada yang rindu suara penyanyi, Mawi. pastu FBI siap nyanyi n terus kene sound ngan caller yang mengatakan dia nak dengar suara real Mawi.. wakakaa lawak tul la caller tu n FBI pun sama.. pagi2 dah menceriakan ati N

dan tak kurang jugak ada yang rindukan suara bekas kekasih. dan yang paling sadis, bekas kekasihnya pun dah siap berkawin dan ada anak dah. hebat betul kan penangan cinta. urmm hanya yang pernah berpisah sahaja yang tau perasaan macam nih ataupun yang pernah ditinggalkan coz perpisahan tu bukannya dengan kerelaan hati, so sad. tapi pernah tak terpikir kalu kita rindu nak dengar suara bekas kekasih, adakah bekas kekasih memikirkan perkara yang sama??
___________________________

anyway, tengahari tadi N makan spaghetti bolognase, MR tunang masak.. nyam nyam. kenyang betul coz banyak, tapi dapat gak habiskan coz ada selingan photo shoot.. huhu. lama tak posing2, banyak gak snap

okay, bak kata Fafau dalam melodi, layannnnnnnnnnnnnnn:


**pic N bersama spaghetti dan lagi satu baju yang N pakai tu baju bundle, dress paras atas lutut.. kaler hijau lumut dan coklat.. suke2 (tersengih sorang2, ngeh ngeh)

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D