About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, April 7, 2011

Radio online

Pernah dengar radio secara online tak?? Yer2, N tau memang N ni agak ketinggalan, radio online pun baru nak tau ker.. dah berkurun ar wujud, apa la N ni.. tsk tskk.. :l

Masa N pergi melawat rakan di bilik ofis yang lain ada la N terdengar yang derang ni buka radio online. isshh jeles plak rasa. tapi N tak dapat nak buka pula coz pernah try tapi keluar instruction mengatakan kena download software apa ntah nama. urmm tak paham la pula. :S.

Tapi baru jer arini N dapat tau yang salah satu siaran radio bley dengar secara online. ni pun hasil office mate N yang buka dulu radio ni. kalu N cakap musti semua orang tahu nya lah siaran mana >> RADIO ERA

yang N cuba buka sebelum ni radio HOTFM. N memang suka sangat dengar HOTFM, mungkin sebab dah biasa dengar masa pergi dan balik keje dalam kereta.

Jadual N sekarang ni untuk HOTFM N dengar pada waktu pagi dan petang (dalam keta), manakala ERA N dengar semasa waktu kerja dan balik kerja :D. 

okaylah kan daripada tak dapat dengar mana2 siaran. al-maklumlah dalam bilik N ni takder radio. N bukan pendengar radio yang setia masa zaman sekolah so tak rasa berminat nak ada radio pun. :P

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D