About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, May 30, 2011

Asmara TV3


Wawa.... citer apa ni.. Besh sangat ker cerita ni.. sampaikan bila N edarkan flyers dinner student punya commercial class semua pun bagi alasan nak tengok citer ni..


Urmm musykil plus jeles skit.. macam ramai jer yang follow citer ni. N tak suka tengok citer sambung2 tapi bila semua orang tengok dan N sorang jer tak tengok, euhhh tak besh lor.. :(

tapi kalu N follow musti akan termiss satu episod nya.. musti haru lah pastu T.T huhhu.. bukan senang nak follow cerita dalam TV, nak ke mana-mana pun susah nanti.. :P

Walaupun N tak tau la citer pasal Asmara ni, tapi kalu citer yang bukan sambung2 macam Wonderpet, N tahu lah.. ngehhh.. tetiba jer kan..


anyway, tengah duk cari pic asmara ni tersinggah kat satu blog.. ada la blogger ni citer skit pasal citer asmara ni dan satu perkara yang menarik perhatian N ialah blogger ni ada sertakan sekali doa untuk mengatasi kekecewaan.. 

tak sempat nak baca habis blog dia, so N akan letak link dia kat sini so that N akan kembali semula ke blog dia.. Saper nak doa tu bley la klik sini yer >> Doa Mengatasi Kekecewaan

1 comment:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D