About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

First time N join segment yang BA buat. Sebelum ni baca2 jer pasal BA dalam blog orang lain, tapi beberapa hari ni kerap pula N kunjung blog dia.. Saja nak hilangkan bosan kot :D


Segment ni pasal kritik2 blog..

N kritik blog blogger lain dan blogger tu kritik balik blog N pula.. @

Blogger lain kritik blog N dan N kritik balik blog dia.. yer kot macam ni.. erk??

Nak join klik la banner yer :D

11 comments:

  1. mntk tlg utk like page ni buley? help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617 plzzz...

    ReplyDelete
  2. chat boxny dibawah eh..
    mgkin leh letak ats cket.. ;)

    ~203

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. Folllowing u
    Chatbox skrang dah ble buat pop up.. buat kat bahagian atas lagi best kot..
    Like ler header.. Hehe..Gatai..:P

    one more, pop up coment is better i think, and disable the word verification

    maaf kalau terkasar bahasa

    no 205..

    ReplyDelete
  4. @mizz_aainaa, ohh ok juga tu :D.. thanks

    ReplyDelete
  5. @Dzarief, thanks for header :D, ehh ingatkan dah disable word verification, N buat sekarang jugak yer.. tak kasar bahasa pun

    thanks for the comment :D

    ReplyDelete
  6. miss N..balas kunjungan 201..;)
    background akak wane putih jadi agak silau saya yang rabun silau nih untuk membaca :) tu je. semuanya ok. kemas :)

    ReplyDelete
  7. xde ape yang nak dikritik.
    blog yang simple dan nice.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. Siti Nadzirah Zakariah: ohh yer ke.. kay, nanti N tukar kaler la yer :D.. thanks for the comment

    ReplyDelete
  9. afiqazizan: okay, thanks yer :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D