About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, June 17, 2011

Entry best bertukar jadi..

Pernah tak bila blogwalking, terjumpa satu entry yang besh. Punya la seronok layan entry tu siap tak kisah pun kalu entry tu panjang berjela.

Pastu ditambah lak ngan rasa excited nak comment entry tu.

Tapi bila sampai satu part jer, terus rasa macam urmmmm.. tetiba jer part yang last sekali tu tak besh, geli, mual, jijik.. Dalam hati why this entry should be like this, really made me sad.

Then end up dengan klik X untuk entry tu. terus tak jadi nak comment. sangat2 tak beshh. N tak suka bila perkara macam ni terjadi huhu. Tak nak ingat dah..

4 comments:

  1. hmmm... ape citernye ek? cam nak tau aa

    ReplyDelete
  2. alahai abg lan, bukan takmo cite, nanti kalu blogger tu tahu tak besh plak. entry dia besh tapi mungkin N ni sensitif sangat kot.. hehe

    ReplyDelete
  3. Miss N tadi cari nak komen blog ni
    :)<----- baru jumpa..XD

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D