About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, June 13, 2011

Happy Monday..

Seronoknya hari ni.. Monday blue dah bertukar jadi Happy Monday

Tak nak cakap banyak lah, jus nak bagitau yang hari ni N c-u-t-i = cuti.. jangan jeles kay :D

Dan lagi satu oleh kerana dah beberapa hari ni N tak jenguk blog N yang musyuk ni, so N agak excited bila N dapat comment dari Princess Red Blood Snow..


First time nih, tak sangka plak yang dia akan masuk dan baca blog N :"). terharu rasa orang yang famous cam dia sudi masuk blog N, siap comment lagik.. :D suka sangat.. N tak reply lagi comment tu coz rasa terkejut plus excited sampai tak tau ayat apa yang sesuai nak reply.. bunga2 rasa hati, senyum jer sepanjang taip entry nih. 

Dan lagi satu comment dari abglan ni pun N suka.. "Blasah jer N, pasal follower nie bukan sebab blog kurang besh tapi kurang promosi jer".. rasa macam sejuk skit ati bila baca comment dia.

Anyway, thanks for those who comment.. memang membakar lagi semangat N dalam berblog ni :D

Okay, stop for now.. N mau Blogwalking

6 comments:

  1. He he he... kembang idung abglan sniff.. sniff ngeh ngeh ngeh!!!

    Teruskan blogwalking N..

    Btw.. N kan suka baca blog otai nie kan? teruskan... n jgn lupa komen..

    ReplyDelete
  2. abglan, hehe.. jgn tak kuncup2 udah ler.. hehe thanks abg lan

    ReplyDelete
  3. siti safiyyah: hehe senyum sampai tinge :D

    ReplyDelete
  4. wah...
    suka dia dpt komen yg best2..
    huhuh :)

    ReplyDelete
  5. yer lah cikgu.. blog N ni tak ramai yang sudi datang, yang sikit tu la dihargai sangat2 :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D