About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, June 11, 2011

Kecik nya N

N join Ben Ashaari nya segment: kritik blog

memandangkan link blog N pun dah disenaraikan oleh MTT, N pun try la buka beberapa blog blogger lain.

Konon nak start kritik. Setakat ni dah 3 blog N kritik tapi bila buka blog yang seterusnya N macam patah semangat je nak teruskan segment ni bila >>>> tengok semua blog2 yang N buka mempunyai follower yang mencapai ratus-ratusan..

Jauh beza sangat ngan follower N yang tak berapa nak banyak ni T.T.. Kang kalu kritik blog derang,nanti derang cakap N memandai-mandai pula.. follower tak ramai tapi nak nasihat blog yang ada ramai follower.. nanti dikata tak sedar diri pula..

What should i do.. wat muka tak malu terus join segment ni tanpa peduli apa orang lain nak kata or just respond to blogger yang kritik blog N saja??

6 comments:

  1. jangan cepat putus asa yer... teruskan join segmen2 ben ashaari.. nanti follower akan bertambah.. Ni pengalaman adam.. Keep it on... Adam sentiasa menyokong.. good luck..

    ReplyDelete
  2. thanks adam.. very appreciate ur advice dan N akan guna untuk membakar semangat

    ReplyDelete
  3. takpe N...cikit² lama² jd bukit. my advise...teruskan berblogging n berblogwalking. blogwalking memainkan peranan penting utk promosikan blog kte secara tak langsung taw :)

    ReplyDelete
  4. Salam.. pekhabar, baru join kat sini.. Blog n nampak teratur (mesti perfectionist hik hik)...

    Blasah je N, pasal follower nie bukan sbb blog kurang best tp kurang promosi aje...

    Blogwalking n join komuniti..

    Lagi agresif, lagi ramai org nampak kita.

    If kita lg prefer slow n steady pun OK!

    Have fun while bloging... oik oik!!

    ReplyDelete
  5. redbloodsnow: thanks.. N akan ingat dan akan amalkan :D

    ReplyDelete
  6. okay abglan, N blasah jer kay :)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D