About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, July 27, 2011

Ana Lulu TV3


Tak dapat nak tengok cerita Ana Lulu malam tadi. sedih.. setelah berminggu2 N miss tengok cerita ni gara2 balik kerja lambat, baru minggu lepas N berkesempatan tengok. Tapi tup tup malam tadi tak dapat tengok walaupun dah balik umah awal.

Lagi bertambah2 sedih bila malam tadi tak dapat tidur dengan lena disebabkan cuaca yang yang panas. Angin kipas ada tetapi badan masih terasa bahang walaupun N bangun mandi kul 2.30 pagi.

Sekarang bahang dah hilang tapi hati masih panas sebab tak tahu nak tengok cerita Ana Lulu yang lepas kat mana.. T.T

** Looking forward to have my own TV and of course remote as well :D

8 comments:

  1. comel kan ana lulu tu miss n?
    bro dah jarang buka tv

    ReplyDelete
  2. @Bro, yurp memang comel Nora Danish ni.. Nasib baik artis comel, pakai pelik macam mana pun tetap cute.

    ReplyDelete
  3. sya tgk mlm td hehe..jgn jeles hihi..tu tpun tertgk masa part laki tu kikis duit die..eee geram smpai buat entry khas psal tu haha..

    ReplyDelete
  4. @imbobo, huhu sediy tak dapat tengok.. T.T

    ReplyDelete
  5. rasenye bleh tgk kat website tv3 kan? kalau x silap la.. saje nak singgah balek dari segmen IMBobo! thanks IMBobo.. great segment! =)

    ReplyDelete
  6. @helmi, thanks yaa.. nanti N try usha website TV3 tu :D.. yurp imbobo done a good job, as well as us yang make use this segmen very well..

    ReplyDelete
  7. http://mediaprimatv.blogspot.com/2011/08/ana-lulu-episode-9.html

    ReplyDelete
  8. thanks pikah, nanti N tengok :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D