About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, July 13, 2011

Monday Blues??


Sepatutnya wordless wednesday kan.. tapi tak sebab N nak juga luahkan perasaan yang terpendam ni.

Well dalam minggu ni, baru hari ni N sempat nak post entry. N super duper busy, macam nak pengsan rasanya.

Pic kat atas suppose to be post on monday dan situasinya pun suppose on monday, tapi guess what.. Dari hari isnin sampai la satu jam yang lalu keadaan N macam dalam pic tu.

Kalu in real life N bley melting, N rasa tak terkira rasanya N akan jadik macam tu.. huhu

Kertas dan fail habis berselerak dek kerana tak sempat nak kemas. Kalu bela kucing for sure bila jumpa balik tinggal bangkai jer. Bukan sebab tak bagi makan tapi sebab kucing tu sesat tak jumpa jalan keluar :P

Bukan kata post entry jer, nak BW n reply comment pun tak sempat T.T. Banyak benda N nak cerita sebab minggu ni macam2 yang terjadi kat N walaupun keadaan sangat2 busy.

Anyway, N out dulu.. Nak balik umah, dah berhari-hari balik lewat. Penat T.T..

Masih tak sempat nak baca comment.. huhu

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D