About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, July 2, 2011

Segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini

Happy saturday.. arini turn N dan husband duty hari Sabtu.. takder saper kat office, seronok.. 

keje.. BW.. keje.. BW.. BW.. BW.. keje.. BW.. BW.. kesimpulannya dah malas nak buat keje T.T

Anyway baru jer tadi, N terjah satu blog ni naimulfirdaus, memandangkan follower dia dah mencecah 1000, so dia wat la satu segmen untuk menghargai follower2 dia yang comel ni terutamanya N.. ngeh ngeh.. :D

"Segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini"

Seronok jer bila tengok follower dia yang dah ribu riban tu.. N punya.. Sob sob.. T.T

Step yang N perlu buat:

  1. Pastikan anda adalah follower blog saya. - Done, N ni follower dia yang ke 999, kalu tak caya sudah.. :P
  2. Buat satu post dengan tajuk 'segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini'. - Done
  3. Dalam post tersebut, tuliskan apa saja yang anda nak tulis (jangan yang berunsur maksiat plak, lebih baik berunsur nasihat), yang penting ada link segmen saya ni serta lampiran senarai hadiah (copy dan paste hadiah kat bawah ni). - Done
  4. dah siap, paste link penyertaan anda di ruang komen di bawah. - Okay, pas post entry ni :D

Hadiah-hadiahnya yang ditawarkan memang menarik seperti di bawah:

Nak join klik sini yer



6 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D