About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, July 17, 2011

Segmen: Jom Terjah Blog Newbie

Arini N join segmen terjah blog newbie dari imbobo.. segmen2 macam ni memang sesuai sangat la untuk newbie macam N  :). Saper2 yang minat nak join bley la klik banner kat bawah yer..

Cara nak join:

1) Memula kena tepek banner kat bawah ni


2) Pastu kena buat slogan berkaitan ngan terjah

Slogan:

JOM KITA BUAT TERJAHAN COMEL


3) Then kena letak entry terbaik yang kita pernah tulis:

Entry yang N perasan macam terbaik ialah: Hati dan Akal

4) Last sekali, masukkan link segmen yang kita dah buat, kat dalam segmen entry imbobo

Senang kan.. As easy as 1,2,3 and 4 :D

33 comments:

  1. thanks N sbb join! nak terjah entry plak..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah!! Kamu berjaya masuk dalam iMBobo VVIP list! :)

    ReplyDelete
  3. imbobo, thanks.. waa tak sangka pula bley menang.. lucky me :D

    ReplyDelete
  4. alyana shafinas, jom kita buat terjahan comel :D

    ReplyDelete
  5. can i cakk u "m"
    kimie singgah..kimie terjah.. kimie follow..

    ReplyDelete
  6. anda telah ditag! hehe jom~~

    ReplyDelete
  7. @Cik Teddy, okay N datang ni :D

    ReplyDelete
  8. @kimiez, bley2. N cak kimiez juga.. hehe

    ReplyDelete
  9. @imbobo, waaa.. first time kene tag.. jom jom :D

    ReplyDelete
  10. Datang terjah dari segmen iMBObo.. Slamat berkenalan.. =)

    ReplyDelete
  11. @Nurhasliza Jeffry. Selamat kenal, jom kita buat terjahan comel :D

    ReplyDelete
  12. singgah ..follow..dan nak berkawan.. :)

    ReplyDelete
  13. dtg terjah,follow n comment dari segmen nie jugak :)

    ReplyDelete
  14. @kotak bulat, mekasih.. moh kita berkawan :D

    ReplyDelete
  15. @myhatiku, selamat datang. tunggu yer, N akan terjah blog myhatiku pula :D

    ReplyDelete
  16. ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

    ReplyDelete
  17. hai hai

    snggah dr segmen imbobo..
    salam perkenalan
    jom support yg lain!
    :D

    ReplyDelete
  18. @zieyzain, ok thanks. salam kenal juga yer

    ReplyDelete
  19. @Luqeem, Hai juga. salam kenal, jom support yang lain secara comel :D.. hehe

    ReplyDelete
  20. hi..terjahan comel kat blog cik n...

    ReplyDelete
  21. salam ziarah..from segmen imbobo..slm pkenalan n happy berblogging yer..

    me here:

    http://umikasum.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  22. @fazrina, thanks.. sama2 la kita buat terjahan comel :D

    ReplyDelete
  23. @yumida, salam ziarah dan salam kenal mengenal :D

    ReplyDelete
  24. @cik.saffa.here.with.love., dialu-alukan untuk menyinggah :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D