About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, July 26, 2011

Tues pre-loved day

You all suka bundle tak? Oleh kerana N sangat lah teruja dengan baju-baju preloved ataupun bundle so N ada beberapa site preloved yang N nak share ngan you all semua. 

Tapi untuk hari ni satu site jer dulu kay, N ni bukannya shopping review blog, cuma sekadar nak bagi you all teruja dengan baju yang cantik mantik :D

Beautiful Bundle Dress - Dress Kami Blogshop

Blog preloved yang N suka jenguk ialah blogshop Dress Kami. Banyak sangat dress yang cantik2 kat sini. Harga2 baju kat dalam blogshop ni memang berpatutan. Meh kita layan latest preloved blogshop tu >> kebanyakannya semua dah sold out

  

 

 

 

 

Haa.. cantik2 kan, tapi yang cantik semua dah sold out. Anyway, kalau you all nak beli pastikan you all tahu bile derang akan update blog dengan stok baru. kalu tak memang dapat tengok jer la :P

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D