About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, December 5, 2011

Layu serupa sayur lembik dah ni..





Hari ni hari yang sangat penat, badan dah rasa layu macam sayur lembik. Bercakap di dalam kelas dari pagi lepas tu sambung pula kelas petang. Rasa macam nak tercabut anak tekak. Mata pula rasa macam dah panas-panas. huhu






So, tak sabar rasanya nak berjumpa dengan mr and mrs bantal kat rumah dan tak lupa mr bantal peluk kepunyaan husband. Bantal peluk husband?? Hah memang bantal ni selalu menjadi mangsa gomolan ataupun hasil rampasan di kala malam menjelma.. ngeh ngeh. al-maklumlah N ni mana ada bantal peluk.. terpaksa menumpang bantal orang lain.. huhu






Tapi tengah-tengah penat macam ni pun, sempat lagi duk mengunyah biskut gula. Sementara tunggu husband habiskan keje dia, layan dulu 7 - 8 keping ( baby dalam perut pun memang sokong habis kalau bab makan2 ni :P ). Nak join? Boleh jer, tapi biskut sendiri-sendiri okay.. :P

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D