About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, January 3, 2012

Sambutan Tahun Baru 2012 - Bunga Api



Selamat Tahun Baru semua. Harap-harap belum terlambat lagi untuk N wish kepada semua. Tiga hari sudah korang sambut tahun baru kat mana. N bersama suami pergi tengok bunga api kat I-city Shah Alam.    


Tapi kami tak plan untuk masuk pun, sekadar tengok dari luar. Sebelum nak sampai berdekatan dengan I-city tu pun jem dia memang aduyaii, tepuk dahi seratus kali pun jem takkan lengang.. huhu


Kami tengok bunga api masa kami tengah beli keropok lekor kat gerai bawah I-city tu. Tak sempat abang tu nak masukkan order kami dalam plastik tetiba jer bunyi bomm bommm... Uhh cantik betul bunga api, tengok jam kat tangan pun dah pukul 12.00.


Tapi tak sempat N nak rasa excited, bunga api dah habis daa.. Apa lah sekejap sangat, tak sampai 5 minit pun. Nak tangkap gambar pun tak sempat.. Haishhh.. Tapi okaylah daripada tak dapat tengok langsung kan :D

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D