About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, October 6, 2012

Satu lagi blog

Holaa.. Sejak N create satu lagi blog lain, N dah lama tak post apa-apa kat blog kapas-putih ni.. Tapi bila N buka akaun, masih ada orang yang sudi jenguk-jenguk blog ni.. Mekasih yer pada sesiapa yang ringan jari klik blog N yang tak seberapa nih :D.

Blog baru yang N create tu pun takder la selalu sangat update. Sibuk jer la sekarang ni, lagi-lagi bila dah ada anak.

Pagi ni N bertugas di pejabat, takder orang pun nak kacau, so ada la masa ni nak buka blog and update.


Yang kat atas ni blog lain yang N create, mostly setakat ni N banyak post pic anak dan cerita pasal anak dan diri sendiri. Sebelum ni, N post pic anak dalam blog kapas-putih ni, tapi N dapat rasakan gambar dia akan bertambah setiap hari. So rasanya tak rugi buat satu lagi blog khas untuk anak.

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D