About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, November 6, 2012

PWTC di waktu kerja.. jalan-jalan

Holaa.. Actually N baru balik dari PWTC. Memandangkan bulan 12 ni kolej ada buat konvo, so N dan beberapa orang klik yang lain pergi la buat lawatan kejap. Nak tengok kat mana dewan, bilik persalinan, tempat pendaftaran, bilik VIP dan bilik untuk jubah.

Tapi masa kiteorang tengah tour dewan untuk event tu, ada kru-kru tengah sibuk pasang pentas and backdrop untuk Anugerah Skrin 2012 yang akan diadakan pada 9 November 2012. Ish seronoknya kalau boleh masuk tengok secara LIVE. Selalunya tengok kat TV jer.

Then lepas tour kiteorang g lepak makan kat McD, The mall. Nyamm.. Nyamm. Tengah-tengah makan hujan turun. Memang dah masuk musim tengkujuh la sekarang ni. Tapi apa-apa pun yang penting, kiteorang semua selamat meredah hujan sampai ke kolej walaupun masing-masing tak tahu jalan pulang :P

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D