About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, April 28, 2012

Asyraf DAY 1


Ni pic asyraf masa hari pertama. Muka dia kembang n cute. Baik jer dia, tak nangis pun. Agaknya dia tahu mama dia masih penat dan perlukan rehat.

N bersalin pada pukul 5.10 pagi. Lebih kurang pukul 9 lebih pagi misi hantar Asyraf. Excited juga la masa tu walaupun mata masih khayal dan kepenatan.

Friday, April 27, 2012

My Baby Boy



Hai..
Rasa macam dah lama je N menghilang, lagi-lagi sejak N pregnant. Memang penat bawa perut sampai takder mood nak post apa2 dalam blog.

Anyway, N ada khabar gembira. N dah selamat bersalin pada 20 March 2012. Baby boy dengan berat 3.1kg. Namanya Muhammad Asyraf yang membawa maksud yang mulia. 

Hari ni dah masuk hari yang ke 39. Pagi tadi baru je pergi buat medical check-up. Excited betul N nak tahu berat dia dan yang pastinya memang dah cecah 4.6kg. Haa semangat betul, patut la makin hari N rasa macam semakin berat nak angkat dia.. :P huhu..