About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, January 12, 2013

Bila nak kawen weii..

Heloooo semua.. Pekabor? Perasan tak you all, sekarang ni ramai orang perempuan yang berusia, lambat benornya nak menikah. Yang paling sadisnya, tiap kali jumpa sedara mara, musti ada suara-suara sumbang yang tanya:

"Cik ngah woi, bila hang nak kawin??"

Kepada sesiapa sahaja yang mengalami situasi macam ni memang bley wat kepala serabut. Ramai kawan N yang dah kawin tapi yang tak kawin pun ada juga. Yang paling terdekat dengan N of course la kawan ofice.

Kesian la Minah ni, sampai sekarang ni takder bau-bau pun yang mengatakan dia nak kawin. Orangnya bley tahan, pakai tudung, belajar dah cukup tinggi macam orangnya yang tinggi, haaa nak apa lagi..

Oleh kerana N sangat la perihatin kat dia, so N pergi kat dia dan tanya:


amy: ko ni dah kenapa wei??

Hahahahaa.... kesian dia sebab dapat kawan macam N ni. Dah tahu yang dia takder boyfriend tapi saja gatal mulut cari pasal.. Ngeh ngeh.. Bengang gila member tu.

Tapi N ada isi perut juga la tanya bila nak tunang instead of bila nak kawin :D.. Tapi macam lebih kurang jer gitu hehehe

2 comments:

  1. Memang tensen bila kena aju ngan soklan2 camtu.. Tu bg yang belum kawen.. Bila dah kawen pulak, soklan bila nak ada baby ? Lagi tensen.. Dorang ingat boleh buat baby macam anak patung je ke ? Nak baby, bancuh2 buh dalam acuan dapat baby.. Gitu ? Argh! Tensen.. Huhu~

    ReplyDelete
  2. alahai, ciannya mieza.. takper usaha tangga kejayaan :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D