About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, January 18, 2013

I love blogwalking Part 2

Sambungan entry semalam.. layan..


Reason kedua pula, nak intip blogger favourite. Blogger favourite N ramai, nak bilang ngan jari pun tak cukup dan nak kata pergi blog diaorang selalu pun tak juga. Kadang-kadang tu bila free N pergi la ngada-ngada kat blog diaorang and baca perkembangan terbaru. 

Selalu berangan sorang-sorang konon-konon nak jadi cantik macam blogger ni la, nak jadi pandai main code-code macam blogger tu la, pastu nak macam ni macam tu.. pastu last-last berangan banyak sangat satu apa pun tak jadi.. :P

mekasih anak mama :D

huhu.. thanks coz sedarkan mama

Then, saja nak ramaikan kawan. Bila N comment-comment blog orang lain, diaorang pun akan datang blog N dan comment. Pastu bila dah lama-lama bley la jadi kawan. Bila dah syok, follow la pula, then blogger tu pun akan follow N balik. 

Tapi ada jer yang tak follow dan N tak kisah pun. Kalau follow tu kira bertuah la N, mungkin masa tu blogger tu terpijak entry N yang kebetulan okay sikit masa tu kan..

Bersambung lagi esok :D

2 comments:

  1. Wah! Ada sambungan lagi nih.. Hehe.. Tapi sebenarnya kan, jumlah follower ni sebenarnya tak penting mana pun.. Kalau follower ramai, tapi dorang jarang2 jer jenguk blog kita pun tak guna kot.. Tak membantu up kan trafik pun, cuma mampu memeriahkan blog kita dgn kuantiti jelah.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. Mieza: a'ah setuju sangat la.. Mungkin orang tu follow pun sebab nak amik hati :P

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D