About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, January 21, 2013

I love blogwalking Part 3

Sambungan, ni yang paling last :D

Pastu, N suka blogwalking sebab bila blogwalking N akan dapat banyak info yang berguna. Contohnya macam isu-isu semasa dan isu-isu yang dah lapuk. Daripada personal blog sampailah ke blog yang bukan personal memang banyak cerita berkenaan dengan isu-isu umum yang menarik perhatian. 

Memang elok sangatlah orang macam N ni, sebabnya bila dah balik rumah, bukan kata nak baca surat khabar, nak pegang pun takleh. Semuanya gara-gara raksasa gorgon kecik. Kalau dia dapat surat khabar tu, musti dia akan masukkan dalam mulut, sampaikan bila dia poo poo keluar cebisan lipatan kertas katalog hypermarket. Boleh kata bukan surat khabar jer, segala jenis barang lah dia akan masuk dalam mulut..


Blogwalking pun baik juga untuk merelakkan mata, bila dah ngadap kerja dari pagi ke petang bley jadi juling mata ni. So nak betulkan alignment mata ke tempat asal, ngadapla kejap blog dan tak lupa beri seketul dua komen untuk hilangkan stress. Lagi besh kalau blog yang N ngadap tu ada banyak gambar, memang boleh cuci habis la mata ni.

3 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D