About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, January 11, 2013

Morning with nasi lemak..

Morning you all.. Arini breakfast nasi lemak. Sarapan pagi yang sangat popular kat Malaysia ni :D


Kasi cuci mata sikit..

Nasi lemak kerang

Setiap hari duk beli nasi kat makcik lori ni tapi tak pernah pun N order kerang, so pagi ni nak la pekena sekali. Nampak cam sedap, kerang pun besar, tapi bila dah makan, rasa macam tak nak beli dah la. Liat la, macam makan chewing gum pula.. huhu..

So, moral of the story. Jangan terpedaya ngan rupa parasnya yang nampak sedap lagi mengiurkan. Semua tu tipu belaka. Baik la makan ngan ayam goreng yang bese N beli tu, lagi mengancam :D. Anyway, tak semua perubahan tu baik, maybe N tak der luck hari ni.

2 comments:

  1. siyes,rupa nampak sedap..mengiurkan lah..besok nak cri nasi lemak lah..hehe

    ReplyDelete
  2. MM nyer favourite tau nasik lemak ni.. Paling suka nasik lemak sambal ikan tongkol.. Tapi payah nak dapat kat tempat lain.. Kat belah2 panatai timur je leh dapat.. Huhu..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D