About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, January 9, 2013

No Internet No poya-poya

Hahahaaa.. Bila takder Internet, hariku sangat indah dan seronok terpaksa redha.

Internet


N ada lagi beberapa minit jer lagi untuk punch card balik rumah. Dan sekarang baru dapat detect yang line Internet baru nak ada tapi ala-ala cam biskut chipsmore gitu.

Bila dah takder Internet N jadi sangat baik sebab N akan buat kerja tanpa berpoya-poya kat dalam blog and surf tenet. So hasil daripada usaha N hari ni, N dapat siapkan banyak kerja berbanding semalam. 

Sebenarnya semalam duk sibuk wat entry baru, tapi bila dah nak siap bley plak Internet jadi error.. So, semalam pecah record takder entry. Makanya, azam tahun 2013 untuk post entry setiap hari dah tercalar sikit dek kerana ketiadaan Internet.

Sebenarnya elok juga sebab Internet ni jahat untuk orang yang baik macam N. Ianya melalaikan N salah guna. Kalaulah Bos tahu kebaikan tiada Internet di office, rasanya mesti dia potong line Internet dengan secepat yang mungkin. Tapi nasib baik la Internet tu penting untuk email kerja dan juga printing, so memang takleh la nak buang Internet. Hahhaaa haaaa 

Sekian, N nak balik.. Daaaa..

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D