About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, January 30, 2013

Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~

Nak join klik banner kuning kat bawah ni yer:



Jumlah follower terkini: 912546

Secara jujurnya, tujuan N join segmen ni sebab nak hadiah..
N nak buku nota , tapi kalu dapat top up saja pun okay. 
Tapi kalau tak dapat apa, hurmm takper la. Cukup syarat untuk memeriahkan segmen jer :D

Anyway, segmen ni sampai 9 February 2013 jer kay..

9 comments:

  1. good luck.. ehh ada pic sy di situ. hihi =)

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen! ^^ comel ye bdk tuuuuu

    ReplyDelete
  3. Deqla: thanks.. yurp comel terletak kat situ :D

    ayut: selamat bersegmen. budak tu anak saya

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama.. done follow disini.. will u follow me back..? =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam... Dari segmen sama... Dah follow... Kalau tak keberatan, balas kunjungan di

    http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  6. Jumpa dari segmen yang sama...follow sini dear...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  7. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  8. tenku butang: yurp, i will follow u :D

    nazirah: thanks, singgah2 la lagi

    Nao Mei: yurp, okay

    Khalid Kyle: Okay, thanks

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D