About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, January 3, 2013

Suatu ketika dulu..

Dah lamanya N tak Blogwalking. Dulu bila ada masa mesti buka blog-blog lain. Then bagi komen seketul dua, walaupun N tahu yang blogger tu memang takkan reply balik pun komen N tu. Almaklumlah, kalau dah sampai ratusan komen memang tak dapat la blogger tu nak layan semua kan. Sian la dia..

Tapi yang N tak fahamnya ada juga orang lain yang marah bila komen derang tak dilayan or blogger tu tak lawat balik blog derang.. Heeheee.. Bila pikir-pikir, kelakar juga dunia blogging ni :D..

Macam biasa hari ni pun short entry since N berhempas pulas bekerja seharian, tak cukup masa macam selalu.. Hopefuly enrty N esok lagi panjang :D Daaaa..

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D