About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, March 6, 2013

Girls, its Audrey Sale..

Hey girls out there, please pay attention.. Sales coming!!

Event :
Audrey Sale
(Pakaian dalam wanita)

Venue:
SACC Mall, Shah Alam, Selangor.

Date:
1 March 2013 10 March 2013

Price Average:
RM5 and above

It's Audrey sale girls, N went there three days straight. N pergi sana on their first day sale without knowing that they having sales. Seronoknya N berenang-renang carik size and try. Ada fitting room okay, memang sangat senang untuk pembeli. N kalau nak beli barang-barang macam ni memang kena try.

Ada Audrey itself and Lilian (brand under Audrey). Price memang murah, dengan RM5 pun bley dapat (Lilian). And Audrey bley dapat dengan harga RM10 which the usual price RM49.90 and above. Memang berbaloi-baloi, N grab 6 pieces for only RM60. Brand ni pada N mahal, tapi kali ni memang worth to buy. Selesa, lembut dan murah. 

Cuba la kalau beli dengan harga asal. RM50 x 6 = RM300. Bley habis gaji ohh. Then, the next day N ajak Makmertua pergi. Dia tak beli pun coz yang dia nak, rege 50%, tak cukup budget (Tapi semalam Mak dah beli).

Selain RM10 punya section, yang bahagian 50% pun ada. Then ada juga la bahagian seluar kecik. So saper yang dah kehabisan pakaian dalam boleh la pergi sana, grab this opportunity okay. Kenapa nak bayar mahal kalau boleh beli murah.

4 days to go..

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D