About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, May 13, 2013

Breakfast today..

Sweet kek batik dessert and delishess cekadak maggi for breakfast..


Noooo no to mee segera.. urm since my oficemate farisyah bersalin dah takder sape yang nak seret N carik breakfast.

Oleh kerana ini jer stok makanan yang ada so bedal jer dan ianya dibuat dalam cup soup campbells yang dapat memuatkan separuh sahaja. Menda tak elok ni tak leh makan kuantiti yang banyak sebab sok nak makan menda yang sama juga.. erk :P

So bila orang lain tengok diaorang ingat N makan soup.. Semua orang dah tertipu dengan N, ngeh ngeh..

Lunch makan nasi + tohu lembut + daging masak hitam + sup sayur + sayur

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D