About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, May 8, 2013

Pagi bersama Campbell's


Yokk kita pekena Campbell's soup di pagi hari... SLURPPP

V
V
V
v
v



opsss.. Cup jer campbells yer. Selalunya breakfast campbells soup tapi memandangkan campbells soup instant dah habis so terpaksa ganti dengan mee segere Maggi. huhu..

Tiap-tiap pagi duk ngadap campbells soup.. Uiii lazattttttttttt.. sedut sampai titisan terakhir.. Rindu, nyum nyum

 Kalau bosan siap tambah mee maggi dalam soup tu sebab perencah mee segera ni tak berapa nak berkenan di hati :P . Memang layanlah zass..


Me.. bley jadi duta Maggi Campbells nih.. *perasan sorang-sorang sambil kibas-kibas rambut

Itu baru sarapan, so untuk lunch N santap Nasi Ayam.. Gambar?? urmm takder. Dek kerna kegolojahan yang tahap melampau, N tak sempat nak snap. *buat muka dungu dan rasa tak bersalah langsung

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D