About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, May 13, 2013

Trend kedut-kedut menjadi pilihan

Ngehhh.. hehehee. 
Yurp pilihan no satu. Memang dah jadi kelaziman untuk rasa malas nak iron baju di awal pagi yang hening.. Lagi-lagi pula hari isnin kan. Oleh kerana uniform husband, N dah gosok sabtu lepas so memang tak rasa rajin nak gosok baju sendiri.

Apa yang N pegang sekarang ni ialah:
Baju sendiri kedut-kedut takper asalkan
Baju laki (husband) cantik dan kemas digosok

Hehehe.. Dasar pemalas :D.
Anyway, N tak kisah sangat pakai baju kedut (asalkan tak terlampau) sebab budak cute macam N ni pakai apa pun tetap cute. Still ada lagi yang terkejar-kejar nak minta autograf.. Hahahaaa tipu la kan..

Tapi bila keluar dari kereta N tengok skirt ni mengalami kedutan yang terlampau. So sampai office N terus cucuk collagen untuk hilangkan kedutannya..

Dan thanks to this light and pinksh Pensonic. You are my collagen live saver of the day :D. Tak lupa juga thanks to its' owner amy rosyila romli.

Tara.. wrinkle no more..


Sebelum gosok haruslah tukar sarung kain pelikat dahulu. Siap poloh-poloh kecik sebab tak reti nak buka aircond bilik tu.. Dan siap baru la boleh tenang buat kerja..

Tapi sekarang dah kedut sikit sebab buas sangat duduk bersila atas kerusi :P

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D