About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Thursday, June 27, 2013

I am a fan of Korean Hero

N memang seorang peminat tegar aka kipas berani mati Korean Hero or K-pop.

Jangan ingat orang muda-muda jer boleh jadi peminat K-pop. Yang dah bangka macam N pun apa salahnya jadik peminat K-pop kan.

Tak boleh blah betul bila tengok muka diaorang ni, rasa macam nak lempang laju-laju. Lagi-lagi yang perempuan, cantik betul.

Ramai orang cakap diaorang ni buat plastic surgery tapi bila baca comment dari site-site yang letak artis-artis kpop ni diaorang (pengakuan orang korean) cakap tak semua yang buat plastic surgery. Ramai jer yang tak buat dan cantik semulajadi :D.. I like..

Okay, sebagai seorang peminat tegar K-pop mesti semua orang nak tahu N minat yang mana kan..

Yang pompuan?? yang mana?


Pics from google search..

Yang laki?? yang mana?

Pics from google search..

Haaa.. korean hero pujaan N takder dalam carian google, tapi ada kat rumah sekarang ni..

Jangan tak percaya N ada simpan seorang Korean hero kat rumah..

Teng..

Teng..

Teng..

V

v

Tengah action untuk photoshooting.. kata pelakon korea kan.. hehe

Ececeh.. This is my pujaan K-pop baby.. Ada rupa Korean kan.. ngeh ngeh.. jangan marah yer. 

Sebenarnya N so excited bila belek-belek gambar dan terjumpa gambar ni. Macam ada iras-iras pelakon Korean.

Sejak N kahwin memang N selalu sangat tengok citer Korea. Semuanya gara-gara mak mertua yang buka, so nak tak nak memang kena tengok.

Macam virus la, sekali tengok mesti rasa nak tengok lagi.. huhu

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D