About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, May 12, 2014

Bila office kena tripppp

Ohh tidak... Seksanya N nak berblog dan blogwalking sekarang semenjak office kena renjatan elektrik. Habis kebanyakan peralatan eletrik jadi mangsa. Tapi oleh kerana N selalu switch off punat dekstop makanya PC dan CPU N selamat.

Staf yang tak bernasib baik ada yang rosak dekstop dan paling sadis rosak CPU.. Uhhh minta jauh la semua tu. Boleh bilang dengan jari PC sape je yang boleh guna. Tapi hari ni tiba-tiba je modem bermasalah. Wahhhh Dugaan betullah. Nasib baiklah keputusan peperiksaan yang ketua program nak N sempat email masa Internet ada kejap.

Sekarang ni N tulis entry kat bilik IT.. Hhuhuu sedihnya. Kawan-kawan semua janganlah jemu datang blog N walaupun N tak berkesempatan nak BW kat blog you all. N tak tahulah berapa lama masa yang diperlukan agar kami dapat line Internet seperti biasa. Sob Sob

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D