About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, May 24, 2014

Event for this weekend

Ingat lagi tak N pernah cerita pasal Colours of 1Malaysia, Citrawarna Malaysia yang akan diadakan pada 25 May 2014, Ahad ni la maknanya.. Sebenarnya pada hari tersebut ada juga event yang lain iaitu Pesta Turqi.

New event for this coming Sunday.. Tommorow..

Turqi Festival Event
25 May 2014
10pm - 5pm
Shah Alam 2, Puncak Alam.

Tapi N tak pasti betul atau tidak sebab N dengar melalui radio. Tapi bila N google tak jumpa la pula pasal event ni. Menarik juga bila cakap pasal Turqi yang famous amos dengan aiskrimnya. Dan ada pelbagai jenis aktiviti termasuklah pakaian yang dipakai pekerja merupakan pakaian Turqi. Jadi setiap pengunjung dapat la feeling-feeling macam ada kat Turqi.

Tapi ni apa yang N dengar dalam radio la.. kalau you all rajin cuba la google. Mungkin keyword yang N google tak kene kot sebab tu la tak jumpa info nya. huhu

2 comments:

  1. Best juga kan...klu ada masa leh pegi... singgah isi tabung

    ReplyDelete
  2. bestya kalau dpt pegi tp jauh la. huhu

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D