About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, June 1, 2014

Morning..

Its Sunday morning. Cepat betul masa berlalu. Tuptup dah hari Ahad.. you all buat apa hari ni?? Keluar jalan-jalan or duduk rumah saja. Kalau nak keluar bolehlah you all pergi beli baju anak Poney Sales takpun untuk ladies Bra Triumph Sales.. Dan untuk yang pilih duduk rumah you all boleh luangkan masa dengan melakukan aktiviti berfaedah macam buat perangkap nyamuk mesra alam DIY ke..

N pula hari ni memang planning nak duduk rumah. Kemas bilik dan pack semua barang masuk dalam kotak plastik yang baru beli semalam lepas balik kerja. Semuanya gara-gara anai-anai yang dah tak terkira hijrahnya dalam bilik N rumah mama ni.. Banyak dah barang N terkorban tapi yang peliknya masih ada banyak lagi barang yang selamat.

Hahhh nampak sangat N ni jenis pengumpul kan..huhuhuuu.. N rasa selagi barang N masih ada selagi tulah anai-anai suka. Syok je derang bersarang. Urmmm... Okaylah you all.. Sebelum N berkemas, N nak tidur dulu. Sebenarnya kelmarin N tidur lambat sebab kemas sarang anai-anai. Dan oleh kerana tak cukup tidur, lepas balik kerja petang semalam N bantai tidur sampai jam 11.30 malam tadi baru bangun. Dan tak tidur lagi sampai sekarang.

Subuh dah masuk.. Jom Subuh beramai-ramai.. Dannnnn.. bantal N sedang menanti.. Bye semua. Have a nice weekend

1 comment:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D