About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, June 4, 2014

Salam Rabu pengganti Wordless Wednesday

Hai you all.. Wordless Wednesday picture?? Heheee takder. Bukan takder picture.. Ada je, berlambak-lambak tapi tak nyempat nak edit dan post. Sejak-sejak N buat SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com ni, N jadi makin busy..

Banyak sangat benda nak kena kejar. Sampai tak cukup tanah nak kejarlah.. huhu

Sebenarnya N baru balik ke meja, tadi kena jaga perpustakaan kejap macam hari tu.. Hehe memang seronok. N memang tak kisah sebab kat sana dikelilingi buku dan takder orang nak ganggu. N nak menari joget ke, nak kuak lentang ke takpun nak korek hidung ke, takder saper yang akan nampak dan peduli :D

Jadi, masa duduk sana tadi sempat la N blogwalking blog yang join SEGMEN watermark N.. Tak sangka la setakat hari ni jumlah penyertaan dah menigkat.. N suka hati.. Thanks u all.. Sape nak join boleh klik link kat atas dan tolong ikut arahan dengan betul ye supaya senang N nak buat kerja :D

4 comments:

  1. thumbs up and tahniah di atas penganjuran N...

    ReplyDelete
  2. Saya pun sejak exam haritu kot.. tak cukup tanah kejar, sampai nak terbang dah pun :3

    ReplyDelete
  3. Farah: first time ni.. :D

    Yunsing : kalau student mmg sentiasa busy

    Jie: Haa join la meriahkan suasana :D

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D