About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, June 27, 2014

Satu hari tanpa Internet

Hai semua, selamat hari Jumaat!! Apa khabar??

Dah dua hari ni office N mengalami gangguan line Internet, nak buka blog pun tak boleh.. Huhu. Jadi N memang takleh nak beronline. Buat entry ni pun guna lab IT dan entry pagi tadi pun autopublish. Risau juga bila seharian tak tengok khabar blog, lagi-lagi pula N tengah buat segmen sekarang ni.

Okaylah, nak cerita panjang lebar pun tak syok sebab bukan kat tempat sendiri. Jadi kepada semua pelawat blog Kapas Putih, siapa yang tak join lagi Segmen: Kapas Putih Bloglist Julai 2014, masih ada masa.. Meh join ramai-ramai, tamat akhir bulan June :D

** Tak tau gangguan Internet ni sampai bila.. Harap-harap next week dah okay

2 comments:

  1. Bila tak de line rasanya memang tak bernafas je kan hihi

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D