About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, July 11, 2014

Google+ menyebabkan N jadi Silent Reader

Sejak kebelakangan ni N ada satu masalah yang tak boleh nak elak bila Blogwalking. Bila dah syok baca entry yang memang masuk dengan kepala N, tapi tiba-tiba bila nak drop komen tak boleh pula. Semuanya kerana Google +

Jadi, kat sini N nak minta maaf sangat-sangat. Kalau ada daripada you all yang datang blogwalking dan tinggalkan komen dan perasan macam N tak pernah nak drop komen kat blog you all. Tolong jangan salah faham. N bukan sombong atau tak balas kunjungan. N balas kunjungan you all dengan masuk ke semua blog yang drop komen kat blog N mahupun yang kunjung melalui Nuffnang ataupun sumber-sumber lain, N cuba tinggalkan komen kat entry you all.

Tapi untuk blog yang gunakan Google + di ruangan komen, kunjungan N terhad untuk pembacaan sahaja. Ala ala macam silent reader la gitu. Ada sesetengah blog walaupun mereka guna Google +, tapi dalam masa yang sama masih pakai komen blogspot yang standard. Cara ni memberi pilihan kepada pengunjung nak guna yang mana satu atau guna mana yang boleh.

Google+  menyebabkan N jadi Silent Reader

Nilah contoh google + yang N maksudkan. N tak bley nak drop komen kat sini sebab N takder Google +. Sorry you all.. Pada you all yang guna Google +, tolong tambah widget komen biasa boleh tak supaya orang yang takder Google + macam N ni pun boleh datang komen. :D

3 comments:

  1. buatlah G+ N... nanti lebih mudah... sebab memang ramai dah guna G+ dah sekarang ni Farah observe...

    ReplyDelete
  2. same here...memang tak kan komen bagi diorang yang guna komen cam gitu huhu...

    ReplyDelete
  3. nasib baik akak gunr komen blogspot

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D