About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, July 14, 2014

Kerana Terpaksa Aku Relakan Last Day Today

Betul tak drama TV3 Kerana Terpaksa Aku Relakan hari terakhir hari ni?? Dah beberapa minggu ni N memang tak concentrate betul tengok cerita ni disebabkan pelbagai jenis halangan. Tapi yang pastinya hari ni N akan mengadap depan TV untuk menyaksikan babak-babak terakhir :D

Tak sabar rasanya nak tahu penghujung cerita, lagi-lagi bila dah jauh terlepas beberapa babak penting dalam drama ni.. Konon bila dah terlepas nak tengok la ulangan tak pun tengok Internet.. Haahhh lupakan. Takder langsung masa N nak ngadap tengok ulangan mahupun Internet.. huhu

** Jom doakan juga kedamaian dan keamanan untuk Palestin.. N sedih bila tiap kali tengok berita Palestin diserang bertubi-tubi.. huhu.. Ramai jadi mangsa, bilakah semuanya akan terhenti?? Adakah bila keseluruhan ataupun tiada seorang pun rakyat Palestin hidup baru perang akan berakhir?? Ya Allah, selamatkanlah mereka.. 

2 comments:

  1. Doa buat Palestine juga, ending KTAR agar padat dan macam tergantung kan..mungkin ada KTAR 2 kut hehe, salam Ramadan

    ReplyDelete
  2. N better baca novel ktar tu sebab novel lg complete. Ending smlm mcm kelam kabut je. Scene mcm terbalik2 pon ada. Haha

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D