About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, August 4, 2014

Dilemma Sindrome

Alala.. N masih di office!!.. Sepatutnya dah jam 5.30 petang gini N lah orang yang paling tak sabar nak thumb out dan balik rumah. Tapi hari ni N mengalami sindrom dilema. Nak pergi kerja pagi tadi pun tak ber'ia' sangat. Dan paling sadis, nak balik pun dah macam takder perasaan. Office ni dah hampir kosong tapi N masih berada di office.

Perut dah rasa lapar gini sepatutnya dah rasa excited nak balik makan masakan mertua. Tapi macam tak teruja pula hati ni. Macam feelingless.. Takder perasaan.

N rasa sindrom ni terjadi disebabkan mata N yang terkejut tengok kereta banyak sangat malam tadi selepas semua yang pulang ke kampung telah kembali semula ke kediaman masing-masing. Rasa macam malas nak drive balik. Kalau takmo jem sepatutnya N kena keluar awal tadi, tapi hati ni masih terkejut. Kalau boleh takmo langsung rempuh jem..

Jadi, N nak kena balik jam berapa ni??? Dah lewat gini, jalan mesti jem.. Huhu... Tak tahu nak buat keputusan sebab macam takder perasaan dah.. Urmm.. sindrom ni juga telah menyebabkan N blogwalking tak tentu hala.. Masih banyak bloglist yang N perlu jenguk tapi mood BW gila-gila tak muncul-muncul..

** Pesanan buat pengunjung.. Sila tinggalkan sekomen dua supaya N tahu you all masuk blog N dan bolehlah N kunjung balas ke blog you all :D

** Mode: Feelingless Sindrome

2 comments:

  1. haha. aduhai, susah ada sindrom macam ni. saya pun xley nak nolong..

    ReplyDelete
  2. wow pelik sindrome ni..huhu klu i pn 5.30 sharp mesti cabot..kuar lmbt mmg bertmbh jem...huhu

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D