About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, August 19, 2014

Kami suka selfie :D

Kami?? Hahaa taklah kami sangat. Sebenarnya lebih kepada N. Kami tu bermaksud kalau Baby Asy ni ada mood. Kalau takder mood jangan haraplah nak duduk diam dan berselfie.

Kami suka selfie :D

Jadi kalau nak berselfie dengan dia, kena relaks selfie sorang-sorang dulu. Bila dia tengok mama dia meroyan selfie sorang-sorang, barulah timbul minat nak join sekali.. Masa tu apa lagi, cepat-cepat grab dia dan klik.. Arah mana dia tengok masa tu tak ambil pusing dah, sebab Baby Asy ni kekadang lagi suka tangkap gambar bersahaja. Konon takmo tengok kamera tapi nak bergambar.. hehe mengada kan dia.. Mengada sebijik cam ayah dia :P

Gambar N edit guna Photovisi, tapi kalau nak guna yang lain, Photoscape, Fotor dan Pho.to pun boleh :D

N ada buat segmen baru. Dalam segmen ni, peserta bertuah akan dapat edited collage gambar you all yang dibuat khas oleh N menggunakan Photovisi ni. Nak join klik SEGMEN: Magikkan duniaku by kapas-putih.blogspot.com. Segmen ni segmen 24 jam yang tamat pada jam 8.00 pagi, 20 August 2014. Kalau nak join laju-laju, kalau tak nanti terlepas :D

3 comments:

  1. 안녕하세요~~! this is twinscraftlife^^ Please visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. budak2 slalunye gitu la .. klu tak tgk camera ...die buat muka pelik2 ... hahah

    ReplyDelete
  3. Hehe. Dia nak tangkap gambar kandid. Tu x pandang kamera sangat ;)

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D