About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, August 6, 2014

Selamat berkenalan PC baru..

Waawaa.. I am very excited. Teruja rasa hari ni sebab N dapat PC flat baru.. syiokk sebab laju :D.. Tak macam PC gedabak N yang besar sebelum ni.. Sebenarnya semua staff yang lama dah dapat awal tapi N je yang baru dapat sebab PC N sebelum ni berada dalam kondisi yang boleh kata masih boleh digunakan.

Tapi lembap-lembap je, nak buka word dan excel pun bukan main lambat. Apatah lagi nak blogwalking dan tenet.. Macam kura-kura.. Tapi sekarang dah tak lagi. Semuanya laju. Nak buat kerja, nak buka folder dan tenet sangat laju. Suka hati N :D..

Selamat berkenalan PC baru

Cuba la tengok berapa banyak blog yang N buka kat atas ni. Banyak okay dan laju.. Lepas ni bolehlah N bersuka hati nak blogwalking kat blog you all semua :D

Sekarang ni masih dalam proses nak berkenalan dengan PC baru ni. :D

5 comments:

  1. bestnyaaaa... kte ponye nie lambat mcm siput sedutt..haihhh

    ReplyDelete
  2. bestla pc baru...berdesup-desup macam F1 pasni...hihi

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt guna PC baru..lps ni kencang bw lah ye..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh... bestnya! kalau sy mampu online kt hp, klu kt laptop lembab gilaa. huhu... best wuuu~

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D