About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, September 19, 2014

Day of registration

Hari ni hari kedua N jaga pendaftaran.. Semalam jaga pagi. Ramai dia tak menang tangan tapi petang ni biasa-biasa je... Peluang yang ada tak dilepaskan. Dah guna hp lain dah boleh start selfie and capture memory..


Tengah free takmo buang masa. Terus je edit gambar guna phone.. Best. Tapi lagi best kalau guna plan internet :)


Dah lama xguna collage ni sejak sd card N rosak hp lama. Sekarang dah upload balik app edit pic dan bermulalah kisah edit gambar tanpa ada halangan walau di mana jua N berada.

Ni N lari kejap sebab nak upload dalam blog. Tempat daftar tak masuk lingkungan wifi... Oklah N nak kembali ke bilik daftar.. Seronok rasanya dapat terus post lepas edit.. Kiranya boleh update cerita segar dari ladang... Daaaaaa

3 comments:

  1. hihihi rajinnya mengedit. kalau CT main post aje gambar tak ada nak edit kekeke.. malaih tapi apps edit banyak ade dalam phone haha

    ReplyDelete
  2. muka N lain la antara yg dkt header dgn yg bru uplod tu...lebih nmpk muda.hehe

    ReplyDelete
  3. betul2..N nampak muda la kt gambar entry ni..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D