About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Sunday, September 14, 2014

Macam kepingin sneaker

Aish.. sejak-sejak baby Asy ni dah ada kasut baru, N macam terasa nak ada kasut juga. Nak sneaker sebab sneaker yang ada macam tak sesuai saiznya dengan kaki N. Besar, bila pakai dah macam McD nya clown pula.. Huhu.. Tengok-tengok juga kat Zalora. Tapi N ni lagi suka beli offline sebab takut nanti saiz tak match. Kalau baju tu boleh la beli online.. Jadi N buat research sikit on net..

Hasilnya:


This pink sneaker ni sangatlah cantik.. Marveles kaler dia.. Jatuh cinta N


Yang ni pun best sebab ada kusyen kat depan tu.. nampak cute ja




Yang ni pun sama ada kusyen, senang nak guna sebab pakai strap je dan simple..


Gorjes sungguh ankle boot ni tapi N prefer sneaker flat. Kalau sneaker ni dah macam pakai heel pula.. So apa bezanya?? N pakai sneaker sebab nak rasa selesa kat kaki..



Ada bulu-bulu, sangat sesuai untuk musim sejuk, tapi kat Malaysia ni musim panas je. Mungkin kalau naik ke tempat tinggi yang sejuk macam cameron, fraser or genting.. sesuai la kot



Dan yang ini paling simple.. Suka design dia but not the color.. Color look dull dan tak ceria

Entah kenapalah, masa N tengah kepingin nak sneaker, Zalora pula iklankan sneaker baru dalam iklan Nuffnang blog.. Ohh my.. lagi bertambah tak keruan la N tengok.. huhu

2 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D