About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, September 17, 2014

Perjalanan Blog Bersama Nur as

Dah lama tak join segmen.. Jom join :D


Klik banner kalau nak join..

Nak kena komen sikit pasal blog Nur As.. Hhuuuuhu.. N ni tak hebat mana, tapi apa yang N boleh cakap. Blog Nur As ni memang sangat simple. Nak baca pun senang sebab tak banyak element ataupun gadget dipaparkan :D

Segmen yang sangat mudah nak follow :D

Segmen berakhir 23 September 2014

-------------------------------------------------------------------

Iklan kejap:

Dah join segmen ni jangan lupa join juga segmen yang N buat:



Segmen berakhir 22 September 2014

13 comments:

  1. Segment pun nampak simple tapi menarik.
    Insyaallah t akk join.

    ReplyDelete
  2. salam..

    singgah sini..
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen dari segmen yang sama http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  4. Eda join jugak (:

    http://juearel.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen
    Singgah BW dari segmen yang sama
    jemput singgah kalau sudi
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  7. Singgah bw dari segmen yang sama. Gud luck...;-)

    ReplyDelete
  8. Thanks N komen :)
    Blog N sgt kemas :)
    Selamat bersegmen!
    Thanks ye join :)
    Senarai dah update.
    Jom blogwalking!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini :) Selamat bersegmen :D
    http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen... good luck..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D