About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Monday, September 15, 2014

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Haii kaki shopping semua!! Selamat pagi. Pagi-pagi lagi N dah rasa sangat ceria dan teruja nak cerita pasal sales Malaysia. Wahai kaki shopping atau shopaholic kat luar sana tu, you all mesti tak mahu lepaskan peluang untuk shopping sakan barang idaman dengan tawaran harga yang super duper menakjubkan. Lagi-lagi pula semasa promosi hebat sales Malaysia sekarang ni.

Marilah kita ambil kesempatan sementara berpeluang untuk membeli dengan harga yang rendah. Semestinya you all akan rasa puas hati dapat membeli dan dalam masa yang sama berjimat, untung sangat….

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Serius N suka sangat shopping masa sales. Sebabnya kalau bukan sales harga satu-satu barang tu boleh cecah sampai ratus-ratus. Tak mampu la pula nak beli. Tapi kalau waktu sales, boleh rambang mata jadinya. Potongan harga sangat-sangatlah berbaloi untuk pembelian. Tapi, dua benda saja yang tak best masa sales ni… Terpaksa bersesak-sesak dengan ribuan pelanggan yang macam-macam ragam dan juga bau, erkk... Tak lupa juga masalah mencari tempat parking dan bakal tersekat dalam kesesakan lalu lintas baik nak pergi mahupun balik.

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Tapi, you all jangan risau. Sekarang zaman dah moden. ZALORA kan dah ada :D. Sambil-sambil tengok TV kat ruang tamu, nak shopping pun boleh. Dalam laman web ZALORA ada banyak sangat barang untuk lelaki dan perempuan dengan potongan harga yang berpatutan. Sebut je nak apa, dari jenama-jenama tempatan hinggalah antarabangsa, semua pun ada. Tak cukup dengan tu, ZALORA pun sediakan perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah you all. Senang dan jimat sangat-sangat.. Mudah bukan?

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Last but not least, barangan yang terkenan kat hati iaitu aksesori yang bakal mencantikkan diri dan paling penting harga runtuh you all.. Jom shopping sakan sampai runtuh!!



Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Sahabat baik kaum perempuan.. Beg tangan dan clutch . Harga RM50 ke bawah :D

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Percaya tak kalau N bagitau yang barang kat atas ni bawah RM10.00..?? Murah kan..
Dari kiri
Subang $3.50 (44$) / Cincin $7.50 ($15) / Bangle $8.00 ($19)

Title: Penjimatan Lebih Dengan Sales Malaysia

Semua belt kat atas harganya $13.45, harga asal $26.90.. 50 % OFF.. :D
    
Dan banyak lagi barangan lain dalam Sales Malaysia yang boleh jadikan N gila.. Jom tengok!!

5 comments:

  1. Amboi kawan kita ni..siap 'racun' lagi.

    ReplyDelete
  2. hehe..pompuan dengan shopping memang tak boleh dipisahkan..

    Salam kenal dari nida =)

    nida-razak.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hye awak...salam,,kita ada nak bagi tau ni...awak ditag untuk jwb soalan2 dlam liebster award...... sudi2 lah singgah blog saya ye... http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. Betul tu. Kalau nak beli barang anak masa sale mmg kesian.
    Dorang kat kemetot..kalau terlanggar..alaaa..syiannya..

    ReplyDelete
  5. Ramai yg soping kt zalora kan?
    Akk belum pernah..
    Dah lama x beli baju online.

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D