About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, October 3, 2014

Meja kreatif N :D

Seee... Bahaya tau bila N dah mula kreatifkan diri... Meja memang cantik. Dengan barang budak exam lagi. Hahhh semalam punya cerita la ni, geram betul N. Dah la tengah tak cukup masa nak buat itu dan ini. Yang student ni pula satu, suka suki je buat jadual exam sendiri. Sepatutnya examnya pagi, tapi petang baru muncul dengan alasan yang N rasa tak boleh nak terima.. Tapi terpaksa terima je lah, malas nak panjang-panjang. Nanti pening pula kepala..

Projek staff birthday gift

Dah beberapa hari ni N bertungkus lumus buat projek birthday gift untuk staff. Terkejar-kejar lagi dengan kelas dan praktikal exam. Curi juga masa untuk buat projek ni sambil update blog.. Haaa.. Two in one. Buat dua kerja dalam satu masa, haaa sebab tu la tak siap-siap projek ni.. Huhuuu... Urmmm bukannya apa. Kalau boleh N takmo blog ni terabai dan masih ada lagi hutang watermark untuk para pemenang Anak Merdeka. Jangan risua you all, N masih ingat. Cuma takder kelapangan lagi nak buat. Baru siap sorrang punya. Nanti N reveal okay :D

Sambutannya hari jadinya hari ni. Harap-harap birthday gift ni sempat siap sebelum jam 4 kejap lagi.

2 comments:

  1. tudiaa.. kalu eda pun pening kepala tengok. hahaha

    ReplyDelete
  2. Wahhh..siap ada meja kreatif.
    Ada plan nak buat project birthday gift?

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D