About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Tuesday, October 21, 2014

Morning..

Hai Malaysians... N just wanna wish you a happy working day :D

Have a nice working day

Macam ceria je pagi ni kan.. Hahaaa..  Well, sehari sebelum bercuti Deepavali haruslah semangatkan diri untuk bekerja. Lagipun today I have three class, hurmmm.. Today will be the tired day same goes as yesterday. Schedule yang sama class back to back. Boleh semput rasa dada dan kaki bakal lenguh. I will be standing for 4 hours without sitting and another 2 hours on the evening. Dah nak wat camner kalau kena ajar subject praktikal. Nasib baik my throat dah okay sikit, tapi semalam dah macam goyah sebab N g tibai marah bebudak ni. Bese derang ni, apa yang disuruh tak buat, memang boleh mendatangkan kemarahan. But what ever it is, I able to manage my anger.. :D

Rasanya N dah cerita apa yang bakal berlaku pada N hari ni, kiranya macam dah tahu je apa yang akan terjadi kan.. You all pula macam mana?? Schedule sama juga ke hari-hari??

Anyway, semalam N ada buat segmen bloglist bulan November. Siapa yang tak join lagi, meh join sebelum you all terlupa.. SEGMEN: Kapas Putih November Bloglist

2 comments:

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D