About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Wednesday, October 1, 2014

My busy week..

My busy week..

Hai you all.. morning. Minggu ni dah bermulanya jadual baru. Dan seperti biasa perasaan berkobar-kobar dupdap dupdap dapat dirasai daripada minggu lepas. Tak tahu macam mana nak menghadapi jadual yang penuh.

Tapi syukur, Allah bagi kekuatan untuk menempuh. Intake kali ni ada 8 group berbanding dengan intake sebelum ni yang hanya ada 3 group. Kelas back to back dan disambung dengan kelas petangnya selepas 2 jam berehat. Huhu.. Hari pertama balik rumah N flat tidur sebab penat. Tapi nasib baik hari kedua iaitu semalam N maintain okay walaupun jadual sama macam hari Isnin, tetap ada tiga kelas pagi dan petang.

Bila dah dapat jadual baru ni mungkin lepas ni N takkan ada masa sangat nak update blog. Masa memang mencemburui N. Kalau ada masa pun untuk rest dan blogwalking sikit. Okay, I will start my day with practical exam day 3 today.. Wish me luck, harap semua student dah study sebaik yang mungkin dan performance tidak mengecewakan.. Daaa...

No comments:

Post a Comment

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D