About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Friday, October 3, 2014

My leisure time in class

Hai you all.. Selamat tengah hari dan salam Jumaat. Pagi ni ada dua kelas back to back..

My leisure time in class

Bosan tunggu budak second kelas.. Sempat lagi berselfie gitu.. huhu.. Keluar bilik kejap walhal dah bagitau student suruh datang kelas 5 minit awal. Last-last kita pula kena tunggu.. Sighhh.. Menci betul.

Masuk lepak kat office jap sambil update entry dengan selfie gedik lagak model..  Nothing much yang N nak cakap. Agak gembira sekarang sejak guna Android yang lagi besar saiznya. Boleh selfie dengan app yang happening dan dapat edit gambar. Serius la N memang suka edit gambar dalam hp sekarang berbanding guna software PC. Meyenangkan jiwa sebab lepas capture terus boleh edit bagai di mana saja N berada.

** Nanti ada masa N buat entry app photo editor yang N guna ye.. Daaa.. nak masuk kelas balik dan berharap yang student dan penuh terisi :D

3 comments:

  1. Salam singgah.... Student mmg mcm tu. Suka merambu dulu pastu baru masuk kelas. Haha

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D