About Me

My photo
Hey.. Jus cal me N kay.. do enjoy reading my blog :D

Followers

Saturday, October 4, 2014

Working on Saturday

Bila semua orang sibuk berpusu-pusu balik kampung sempena cuti raya haji, N pula sibuk duduk melepak kat office. Sebenarnya N tukar hari bertugas setiap hari Sabtu dengan officemate. Kesian kat dia. Katanya nak balik kampung belah laki dia kat pantai timur. Memandangkan N xde kampung untuk dituju dan tak pergi mana-mana pun raya haji. Jadi kami bertukar hari bertugas.

Kerja hari sabtu

Sudahnya bila dah sampai office.. Taktau nak buat apa. Lepak blogging pun guna hp sebab tempat bertugas kat office bawah. Office N pula nun jauh tingkat atas. Kalau nak naik sorang-sorang macam horror la pula.. Huhu.. You all pula Hari Sabtu macam ni tengah buat apa?? Mesti dah sampai kampung halamankan.. Untung la orang ada kampung ni..

** Jangan meluat ekk tengok gambar selfie N. Memang dah tak tahu nak buat apa dah ;p.. Daa nak blogwalking jap.. Selamat bercuti semua

4 comments:

  1. Selamat bekerja.. ehh.. melepak... hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari raya N,

    Acik tag awak di GA ni :
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  3. CT pun raya kat taman perumahan aje.. meriah jugak sebab ramai tak
    balik kampung..

    ReplyDelete

Jangan malu-malu tinggalkan sekomen dua.. :D